Најновије

Орлови убедљиво против Египћана

На старту Светског првенства у Шпанији Србија није имала тежак задатак против Египта. Изабраници Александра Ђорђевића победили су "фараоне" са 85:64 (21:13, 22:19, 25:12, 17:21) и направили одличну увертиру пред меч другог кола и сусрет у недељу са Француском.
Фото: solecollector.com

Фото: solecollector.com

У саставу Србије играли су ровити Милош Теодосић и Ненад Крстић, са тим да је првопоменути пружио значајан допринос са 15 поена, од чега чак четири тројке. Уз плејмејкера ЦСКА најзаслужнији за тријумфалан почетак "орлова" били су Мирослав Радуљица са 13 поена, односно, Никола Калинић и Стефан Бирчевић са по 11. Доскорашњи играч Милвокија господарио је у првом полувремену у оба рекета и оставио Египћане на пристојном заостатку, док су бивши саиграчи из крагујевачког Радничког Калинић и Бирчевић, уз расположеног Теодосића, дотукли ривала. Селектор Ђорђевић је пружио прилику свим играчима, уигравао тактичке варијанте, али на моменте није био задовољан игром у одбрани својих пулена. Елгамал са 12 и Генди са кошем мање правили су на моменте проблеме нашем тиму. Србија: Теодосић 15 (4 ск, 4 ас, 6-4 за три), Симоновић 4, Јовић 6, Богдановић 3, Бјелица 7 (6 ск), Марковић 2 (4 ас), Калинић 11, Бирчевић 11 (9 ск), Крстић 5, Радуљица 13 (6 ск), Катић 4, Штимац 4.
Вести из рубрике:Почиње СП у Шпаниjи, Србиjа прижељкуjе медаљуФудбалери црно-белих певали Ђурићу „О, кад ће плате леее…“ и „Дајте премије, дајте паре све“.Николић за “Спорт”: Нисмо разговарали са Смиљанићем
Извор: Вестионлине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА