Најновије

ПАВИЋ: Хаџифејзовић прави атмосферу за угрожавање живота Додика

Власник сарајевске Фејс телевизије Сенад Хаџифејзовић прави атмосферу за угрожавање живота председника Републике Српске поруком да је убиство начин елиминације Милорада Додика са политичке сцене, изјавио је политички аналитичар Александар Павић.

Александар Павић (Фото: Јутјуб)

Павић сматра да је реч о огромном скандалу, који Хаџифејзовић жели да неутралише класичном заменом теза, тако што од себе покушава да направи жртву.

- Он то ради иако је јасно да је учинио нешто што је неопростиво и тиме трајно себе дисквалификовао и као новинара и као јавну личност - рекао је Павић за Срну.

Он је додао да је јасно да Хаџифејзовића због тога нико неће дисквалификовати у Сарајеву.

- Међутим, људи из Републике Српске, сви који држе до себе, требало би да избегавају да иду код њега - навео је Павић.

Према његовим речима, оно што је претходило скандалозној поруци у убиству Додика у том интервјуу говори о менталитету политичког Сарајева, јер су у емисији опет позивани странци да се умешају у решење у БиХ.

- То су та лица која у БиХ хоће да створе трајни протекторат како би се странци мешали нон-стоп и како би они, у првом реду, Американци били ти који се питају и извршавају све музичке жеље политичког Сарајева - указао је Павић.

Он је нагласио да то није ни приближно скандалозно као позивање на Додиково убиство, али говори о менталитету који влада у Сарајеву.

- Сва та политичка класа у Сарајеву тако мисли. Једноставно, сада је проговорила Хаџифејзовићева подсвест, а то што је он рекао мисле и сви остали - закључио је Павић.

Власник и директор сарајевске Фејс телевизије Сенад Хаџифејзовић је, током разговора са гостом у емисији о томе шта да се ради са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком, упитао да ли је решење да се "смени, смири, убије?".

Хаџифејзовић се цео дан јуче није оглашавао у вези с тим, да би тек синоћ објавио саопштење у којем оптужује друге људе, уз монтирани видео-снимак где уместо "убити" каже "умирити", што је објавила и БН телевизија, блиска опозицији у Српској.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА