Најновије

ТРАМП ПОКАЗАО ПРАВО ЛИЦЕ: Бомбардовао бих Москву и Пекинг!

Ко год верује да је Доналд Трамп "позитивац" у политичком естаблишменту Америке, мора да се сети да је прва ствар коју је изрекао након, сада већ давне, инаугурације био хвалоспев на рачун Клинтонових, иако је током целе своје кампање за Хилари Клинтон имао само тешке речи као што су "покварена", "робија", и слично. Превртљивац и кловн.
Трамп - намазанко љигави

Трамп - намазанко љигави

Сада је новом изјавом потврдио да је он само “један у низу”, те да ће тешко на пољу спољне политике бити помака уколико дође на власт. 

Трамп је изјавио да би „бомбардовао Москву“ ако би током његовог мандата руске снаге ушле у Украјину, пише лист „Вашингтон пост“.

- На пример, на једном од догађаја за прикупљање средстава, Трамп је, изненадивши неке спонзоре, изјавио да би бомбардовао Москву и Пекинг ако би Русија (за време његовог председничког мандата) увела трупе у Украјину, а Кина на Тајван - пише „Вашингтон пост“.

Раније је Трамп рекао да његову земљу воде „идиоти“ и „некомпетентни људи“. По његовим речима, Вашингтон би се у наредних пет месеци могао наћи „у трећем светском рату“ због некомпетентности актуелног председника САД Џозефа Бајдена. Избијање сукоба у Украјини и Појасу Газе повезао је са политиком актуелне америчке администрације, преноси Спутњик.

Погледајте ОВДЕ певање Милице Заветнице и Ивице Дачића на Пинку

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА