Најновије

Вучић: Кад би њу слушали, одавно бисмо се обесили сви...

Вучићу је постављено питање да прокоментарише осам посланика ЕУ који су тражили од Бореља и Кристијана Шмита да се Додик заустави и који су оптужили Србију да је она та која прави највише проблема.

Александа рВучић. (Фото: Јутјуб)

Појма немам ко су тих осам парламентараца, нити ме занима да будем сасвим искрен. Може да их буде и 80 и 280, исти би вам мој одоговор био. Могли су из једне земље окружења да доведу све европарламентарце и сви би вам то потписали, зато што им смета снажна Србија. Они знају да им Србија представља проблем, то што Србија има снажнију Војску и што економски напредује - рекао је председник, па истакао:

- Кад бих слушао шта европарламентарац Виола фон Крамон прича, кад би њу слушали, одавно бисмо се обесили сви, пошто не причам о осталим представницима политичких странака на овим конференцијама, остали би само ови из једне зелене агенде да живе, а сви остали би могли да скочимо у Дунав. А о Косову да не причам, то би била забрањена реч на територији Републике Србије - рекао је Вучић.

Вучић је истакао да ће Србија да води одговорну политику, да чува стабилност, али да ће се супротстављати онима који хоће да укину право на сопствено мишљење свом народу и својој држави.

- Свако нек ради свој посао - закључио је Вучић.

Срби на КиМ суочени с новим претњама Приштине која најављује јачање тзв. војске Косова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА