Најновије

ХАОС У ЕМИСИЈИ! ГЛУМИЦА И ПЕВАЧИЦА УРЛАЛЕ ЈЕДНА НА ДРУГУ: Не морате ви ништа да знате о мени, забрањујем то!

Након што је први пут отворено говорила о љубави са покојним супругом, Елма Синановић се у емисији "Магазин Ин" посвађала за глумицом Ивом Штрљић.

Свађа (Фото: Јутјуб)

 

Разлог расправе је тајанственост Штрљићеве када је реч о њеном љубавном животу, што певачица није подржала будући да је тема емисије управо таквог карактера.

"Ја забрањујем да ми се поставлљају таква питања, која су ми се читавог живота често постављала. Прво, они и не знају да ли имам партнера, то питање се не рачуна, јер ви о мени ништа не знате, према томе нема потребе да ме то питате. Је л' могу да завршим?!", упитала је Ива Штрљић, јер се Елма убацила.

"Није фер! Па, чекајте... Требало би да знамо да ли имате партнера или немате. Ако немате, ништа нам нисте рекли", додала је певачица.

"Не морате ви ништа да знате о мени ако ја то нећу да кажем. Не мора нико да зна, ако ја нешто не желим да кажем. То је то! Ја не морам да говорим о себи ништа што не мислим да би требало иког да занима. Зашто бих ја то говорила?", упитала је Ива.

"Некако разговарамо о томе, требало би да се зна, да ли смо саме или заузете", упорна је била Елма.

"Зашто мора да се зна о мени било шта што ја не желим да се зна? Ја имам право на свој живот да га чувам строго онако како ја мислим да треба", наставила је Штрљићева.

"Па, добро. Много си лепа, лепша си уживо, али треба да знамо да ли си заузета или не", рекла је певачица.

"Увек се очекује да неко буде угуран у неку катергорију. Свако има право да свој живот искреира онако он мисли да треба. Средина", завршила је Ива.

Снимке огромног теретног брода у пламену погледајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА