Најновије

Руски Су-34 погодио место окупљања украјинског људства и технике код Купјанска

Руски ловац-бомбардер Су-34 уништио је концентрисање људства и технике непријатеља на купјанском правцу, саопштило је руско Министарство одбране.

Посада зенитно-ракетног система „бук М3“ групе снага „Запад“ уништила је борбене и извиђачке беспилотне летелице Оружаних снага Украјине на купјанском правцу зоне специјалне војне операције, саопштило је руско Министарство одбране.

У саопштењу се наводи да је током борбе посада заузела положај користећи радарску станицу опсега 360 степени, детектовала приближавање непријатељских беспилотних летелица и испалила ракете како би их уништила.

Припадници Костромског пука Ивановске гардијске јединице Ваздушно-десантних снаге Русије уништили су групу украјинских војника у упоришту на првим линијама код Артјомовска.

Војни инжењери групе „Центар“ настављају деминирање Авдејевке, уништавајући од 100 до 400 експлозивних предмета сваког дана.

Како се наводи у саопштењу, инжињеријске извиђачке патроле Централног војног округа настављају да прегледају и чисте главне путеве, стамбене и административне зграде у Авдејевки како би осигурале безбедност цивила и несметано даље напредовање руских трупа.

OПШТЕ РАСУЛО: Украјинци пешице беже са положаја, оставили све за собом - Руси објавили снимке

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА