Најновије

Милан Видојевић: Tрансхуманизам као облик хибридног рата

Били смо сведоци протеклих недеља неуобичајено агресивне кампање око одржавања "прајда" у Београду. Неуобичајено је било и ангажовање државних органа, владе, цркве, председника Србије, страних амбасада у Београду, представника ЕУ, и све указивало на агенду која је организованија, шира и важнија него што је то шетња промовисања нечега.

Пише: Милан Водојевић

Заинтересовало ме је то питање "ко је иза," и врло брзо стигле су ми информације које су ми требале, чак и више од тога. Дубока држава је још пре сто година почела да поставља темеље плана који је имао један велики циљ - контролу становништва и његово потчињавање до робовског статуса. Ниједан аспект није запостављен, од медицине до езотерије. Еугеника на крају XИX и почетком XX века није била довољна. Али је откривено да се кроз медицинску струку може извршити огроман притисак и манипулација и да у овој области лежи огроман новац.

Постепено, задњих неколико деценија, осмишљена је и стављена у погон читава "индустрија" медицинских пракси које се баве сексуалном димензијом човека и већ од педесетих година прошлог века започео је социјални и медицински инжењеринг са циљем да се поремете и промене социјални, друштвени, психолошки аспекти личног и друштвеног морала на којима је почивала западна хришћанска цивилизација. Развијен је читав систем медијског утицаја и промовисања одређених видова хомосексуалности, с крајњом консеквенцом и циљем легализације педофилије, зоофилије и некрофилије. Криминализација и манипулација умом малолетника, сексуализација деце у предпубертетском добу су етапе ка мрачним циљевима и већ су у фази да се у неким државама САД ова питања регулишу законом и примењују.

Колико су "инжењери душа" отишли далеко показује и покушај да се трансродним особама пружи и "библијска подршка" тумачењем да је "Бог" створио андрогино биће као прво, а неко други (Луцифер ?) је крив за раздвајање на "мушко" и "женско" биће. Суштина сугестије и преваре је да се људи врате у стање "андрогиног бића" и тако постану полу-богови.

Истраживања предузета протеклих година дају суморну слику позадине онога што дотиче трансродне особе и припаднике ЛГБТ популације. Студија истраживача са Џон Хопкинс универзитета даје податак да је број операција промене пола увећан четвороструко у периоду 2000 - 2014. године.

Више од 40% трансродних особа покушало је самоубиство после операције, а број самоубистава у овој групи деветнаест пута је већи него у генералној популацији.

Мање од 1% популације идентификује се као трансродна особа а 23% њих себе претставља као хетеросексуалне особе.

Само 4,5% пунолетних америчких грађана идентификују се као припадници ЛГБТ заједнице што није препрека да се у школама држе предавања о различитим облицима сексуалности а у четири државе САД-а то је постао државни закон и обавезан предмет.

Постоји 25.000 пријава и 1.500 смртних случајева због употребе Лупрон препарата за блокирање пубертета, који изазива тешке последице, закључно са раком простате. Лупрон Депот-Пед је на првом месту преписаних блокера пубертета који се даје деци за рану фазу промене пола, иако га до данашњег дана ФДА није одобрила за ту сврху.

Многе државе нуде "пол X," опцију за трећи пол како би се добиле личне карте, возачке дозволе, крштенице, уз тумачење да се новим законима мора превазићи "дискриминација" која тренутно постоји.

Зашто се трансродним особама даје толика медијска пажња, зашто се идеја промене пола натура деци и зашто је забрањено да се о томе дискутује или прича? Брже него што је ико могао да види и реагује на ове нове феномене клинике за промену пола ничу као печурке после кише широм САД, има их тренутно педесетак, огроман новац је у циркулацији, број самоубистава је забрињавајући, број оних који су се покајали после операције је још већи али остаје кључно питање - ко је овој деструктивној агенди дао зелено светло, како је она добила велику државну подршку, ко из тога вуче корист, не само материјалну.

Јасно је да постоји план социјалног инжењеринга који је довео до процвата индустрије промене пола, који је створио нову реалност, који ју је промовисао, ко је финансира на разне начине и какву опасност тај план представља, нарочито за децу. Ако вам кажем да је ова индустрија доживела нагли процват у време председника Била Клинтона, уз јавну подршку Хилари Клинтон и да се то континуирано наставило у време председника Барака Обаме, јасно вам је да ћемо позадину одсликати у следећим наставцима.

(наставиће се)

Текст је писан за портал Правда и његово преношење је забрањено без дозволе редакције.

Остале колумне Милана Видојевића читајте ОВДЕ.
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА