Најновије

МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ: Пошта Србије да објасни зашто и по чијем налогу нам отвара пошиљке!

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић обратио се јавности у писаном саопштењу да би указао на, како каже, кршење закона од стране ЈП Пошта Србије. Наиме, овај покрет је прошле недеље започео масовну кампању лепљења налепница са ликом Александра Вучића и натписом „издајник“ по целој Србији, а након што им је транспарент такве садржине одузет од стране полиције за време обележавања годишњице НАТО бомбардовања, 24. марта.

Млађан Ђорђевић. (Фото: Јутјуб)

Ђорђевић је тада на конференцији за штампу рекао да „истина не може да се сакрије“ и да ће уместо једног одузетог транспарента, овај покрет дистрибуирати и залепити милион налепница исте садржине широм земље.

„Акција је започела одлично, јавиле су нам се на стотине људи да донирају новац за акцију и да им пошаљемо пакете налепница. Међутим, били смо непријатно изненађени када смо добили обавештење од многих наших симпатизера и активиста широм земље да су њихове пошиљке отваране и да налепнице недостају“, објашњава председник Ослобођење.

Ђорђевић каже да су такве извештаје добили из Лапова, Лесковца, Пожаревца, Сомбора и још неколико градова, те истиче да се очигледно ради о „координисаној акцији режима“ у којој се противзаконито одузима промотивни материјал.

„Поште Србије немају законско право да отварају пошиљке и да на тај начин нарушавају приватност комуникације. Ово је чиста злоупотреба од стране режима“, каже он.

Ђорђевић је позвао на одговорност директора Поште Зорана Ђорђевића, нагласивши да покрет Ослобођење захтева објашњење зашто и по чијем налогу се отварају пошиљке и одузима материјал.

„Очигледно је наша акција изазвала панику у редовима режима. Ово нас неће зауставити, позивамо грађане да се јаве нашем покрету и прикључе овој акцији“, истиче лидер Ослобођења.

Руска армија постаје непобедива, НАТО неће смети ни да писне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА