Најновије

"АМЕРИКА ДА САМА СЕБИ УВЕДЕ САНКЦИЈЕ ЗБОГ ЈУГОСЛАВИЈЕ": Никад оштрија Марија Захарова поставила САД на своје место!

Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова изјавила је да САД, прије него што изговоре реч "закон", прво морају да уведу санкције себи због Југославије и Ирака, као и због убијених широм света.

Марија Захарова. (Фото: ria.ru)

- Од када су Сједињене Државе почеле да живе по законима? Начин њиховог деловања у Организацији за забрану хемијског оружја не потпада ни под један закон - то је потпуно безакоње. Прво нека казне сами себе санкцијама за Југославију и Ирак, милионе убијених и осакаћених. Тек тада могу да изговоре реч 'закон' - написала је Захарова на Телеграму.

Портпаролка Беле куће Џен Псаки изјавила је претходно да недавни састанак предсједника САД и Русије Џозефа Бајдена и Владимира Путина у Женеви није донео никакве промене у политику санкција Вашингтона према Русији.

Према њеним речима, закон предвиђа да Бијела кућа настави да разматра ограничења у вези са употребом хемијског оружја.

Сједињене Америчке Државе наставиће да уводе санкције руским компанијама и организацијама које учествују у пројекту Северни ток 2, најавио је јуче саветник америчког председника националну безбедност Џејк Саливен.

Он је такође рекао да ће САД увести додатне санкције Русији због третмана опозиционара Алексеја Наваљног, чим буде "утврдила праве мете."

Марић открио зашто је убијен Ђинђић! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА