Најновије

Станија је у Америци овако зарађивала, а сад показала шта ради у Мајамију! (ФОТО)

Старлета Станија Добројевић годинама је живела у Америци где је и радила, а по повратку учествовала је у ријалитију “Фарма” и “Задруга”.

Она је сада решила да поново посети Америку, те се на свом Инстаграму огласила са плаже у Мајамију.

Наиме, бивша ријалити учесница показала је својим пратиоцима на поменутој мрежи како ужива.

Овим путем искористила је прилику да покаже извајано тело и силиконске груди, па је позирала у минијатурном бикинију розе боје.

Иначе, Станија је раније говорила да је у Америци радила и сама зарађивала свој новац. Међутим, сада је изгледа отпутовала само како би себи дала одушка.

“Радила сам у продавници сувенира, иако тада нисам знала добро језик. За једно лето сам зарадила 6.000 долара. Вратила сам мами све до динара и остало ми је довољно новца за факултет. Када сам отишла следеће године, почела сам да тај зарађен новац улажем на берзи. Све колеге са мог факултета су радиле исто и зарађивали су дупло више, а ја сам све изгубила. Цело лето сам ринтала по цео дан, радила сам два посла и све што сам зарадила, изгубила сам. Моји пријатељи и дан-данас тако зарађују, али ја имам страх и никад не бих више уложила ни динар”, рекла је.

Станија се и трећи пут вратила у Америку, али је успела да се запосли у казину, где је брзо напредовала.

“Када сам трећи пут отишла у Америку, отворио се конкурс за дилере у казину. Морала сам да идем на неки курс две недеље. Понела сам са собом у Америку само 400 евра да бих имала док не почнем да радим. Хтела сам одмах да се запослим у некој продавници, међутим, платила сам тај курс. Ризиковала сам и почела да радим. За неколико месеци сам имала на рачуну 15.000 евра. То је за студента било много, а и сад је. Тада сам од маме добијала 1.000 динара недељно за факултет, а онда сам почела да зарађујем 1.000 долара за недељу дана. Рекла сам: ‘Не враћам се у Србију док не зарадим првих 100.000 евра!’. Тако је и било”, тврди Станија и додаје да су се многи имућни мушкарци коцкали код ње, али и да посебно памти једног Грка.

Где Руси спремају нови десант у Украјини сазнајте ОВДЕ.

Извор: vesti-online.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА