Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ О ВУЧИЋУ: Политика према КиМ коју је лично водио 10 година крахирала, поштено је да се повуче

- Кад опозиција тражи хитну седницу Скупштине и да добије информације шта тачно садржи француско-немачки предлог споразума о КиМ - то власт оцењује као напад на државу и стајање на страну наших непријатеља. Не видим зашто то не би била скупштинска тема, изузев ако власт нешто крије - каже председниК Двери Бошко Обрадовић.

Он тврди да је давање сагласности Србије да тзв. Косово уђе у УН био део договора Вучић-Ђилас.

- Актуелна власт је добила подршку за потписивање француско-немачког предлога о КиМ (читај: давања сагласности са наше стране да лажна држава Косово постане члан УН) од Ђиласа, Весне Пешић, Чеде Јовановића, Вука Драшковића, ЛСВ и Наташе Кандић. Да ли је то поента договора СНС-ССП? – пита Обрадовић.

Он каже да су пред Вучићем три избора: да крене путем издаје Вука Драшковића; да поднесе оставку и повуче се из политике или да прихвати да спроводи нову политику о КиМ коју ће дефинисати Скупштина и која мора бити различита од досадашње политике која нас је довела у ову ситуацију.

- Оставка председника Србије био би частан потез након што је његова  политика према КиМ коју је лично водио 10 година крахирала, његови западни пријатељи га уценили, а плаћени саветници оставили на цедилу. Поштено је да се повуче и препусти другима да воде нову политику према КиМ! – рекао је Обрадовић.

БИТКА ЗА БАХМУТ: Вагнеровци пресецају кључни пут снабдевања Украјинцима - борбе трају и на северу града (МАПЕ)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА