Најновије

ЗАПАД НЕМА ПЛАН: Шта ако Зеленски одлучи да капитулира?

Колективни Запад није развио план у случају да украјински председник Владимир Зеленски одлучи да се преда. На то је скренуо пажњу политиколог Ростислав Ишченко.

Володимир Зеленски. (Фото: Председништво Украјине)

Он је у разговору за Украина.ру одбацио могућност да би западни лидери могли да склопе мир са руском страном. Истовремено, они нису у могућности да у потпуности учествују у непријатељствима на украјинској територији.

Према речима Ишченка, излаз из ове ситуације биће наставак борбе, услед чега ће званични Кијев бити уништен. Земља ће престати да буде пуноправни политички ентитет, што ће Западу дати прилику да формира нови план против Руске Федерације, сматра он.
Подсећамо, рат у Украјини (руска специјална војна операције) ушао је у 357. дан, а вести о ситуацији на фронту су главна тема светских медија још од тог 24. фебруара 2022. године.

Кијев: Укрјаинска војска трпи сталне нападе на истоку земље

Заменица украјинског министра одбране Хана Малар објавила је да руске трупе врше сталне нападе на украјинске положаје на истоку земље и да је ситуација напета, иако се, истиче, украјинске снаге држе.

"Тешко нам је", написала је Маларова у апликацији за размену порука Телеграм, додајући да неке руске јединице трпе огромне губитке.

Реч је о признању Косова и Метохије од стране Београда

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА