Најновије

УКРАЈИНЦИ ОПЕТ НАПАЛИ БЕЛОГОРОДСКУ ОБЛАСТ: Жесток удар дроновима-камиказама - рањено више цивила

Оружане снаге Украјине извеле су нови напад на област Белгорода, ранивши неколико цивила, међу којима је и једна тинејџерка, јављају руски медији.
Дрон

Дрон

У селу Вознесеновка, Шебекински округ, дрон камиказ пао је на део коловоза. У паду праћеном детонацијом оштећена су 3 аутомобила, а повређено пет цивила, међу којима и један тинејџер.

Девојчица стара 17 година са ранама од гелера на леђима и руци превезена је колима Хитне помоћи у дечју регионалну клиничку болницу. Њено стање се оцењује као умерено тешко.

Возач једног од аутомобила, жена са гелерским ранама у пределу леђа и рамена, и мушкарац са вишеструким ранама од гелера које су продрле у трбушну дупљу, превезени су у Регионалну клиничку болницу.

Још једна жртва, која је била ван возила у тренутку напада, самостално је отишла у Централну окружну болницу Шебекино са контузијом уха и након указане помоћи послата је кући на амбулантно лечење.

“Све жртве у болницама су под надзором специјалиста, свима је пружена неопходна медицинска помоћ“, рекао је гувернер Белгородске области, Вјачеслав Гладков.

Прочитајте ОВДЕ о борбеним дејствима руске армије у зони СВО

Извор: Права.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 202405100020135550bf70