Најновије

НЕМА ПРЕДАХА НИ У МИРУ! Инцидент у Карабаху: Рањен руски официр, има и погинулих!

Официр руског контингента мировних снага рањен је када је експлодирала мина у Нагорно Карабаху, док је азербејџански војник погинуо, саопштило је Министарство одбране Русије.

Нагорно-Карабах (Фото: РИА)

Како се наводи, инцидент се десио док је заједничка група за размену тела погинулих војника коју чине руски мировњаци, представници војске Азербејџана, Министарства за ванредне ситуације Нагорно Карабаха и Међународног комитета Црвеног крста тражили погинуле у Тертерском региону Карабаха.

У подручју Мадагиза је експлодирала мина. Том приликом рањен је официр руског контингента мировних снага, док је један официр азербејџанске војске погинуо. Четири припадника Министарства за ванредне ситуације Нагорно Карабаха су повређена.

„Руски војник је пребачен у болницу у Баку, где му је пружена медицинска помоћ. Није у животној опасности“, наводи се у саопштењу руске војске.

Како се наводи, заједничка група је формирана на иницијативу команде руских мировних снага ради трагања за погинулима током конфликта. Она већ недељу дана ефикасно ради.

Борељ проговорио о размени територија! Више о томе ОВДЕ.

Извор: sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube