Најновије

МОЋНО РУСКО ОРУЖЈЕ: Једна држава је представила "Искандера", а њихове противнике чека пакао! (ВИДЕО)

Видео снимак алжирског Министарства одбране показао је способности оружаних снага Алжира, укључујући њихов моћни ракетни арсенал, који укључује балистичке ракете "Искандер". Ово је прва појава балистичке ракете "Искандер" у Алжиру.

Балистичке ракете "Искандер" (Фото: Јутјуб)

На видео снимку алжирске оружане снаге први пут представљају своје пројектиле руске производње "Искандер".

О овоме су прво известили алжирски лист Ал-Нахар, напомињући да се ракета први пут појавила током другог минута извештаја Министарства одбране под називом "Само земља Алжир".

- Током видео снимка први пут се појавила балистичка ракета "Искандер", која потиче из руске војне индустрије. Максимални домет балистичке ракете "Искандер" је 280 км - стоји у извештају.

- Ове ракете имају за циљ уништавање непријатељских система ваздушне и противракетне одбране, као и војне опреме у домету ракета - додато је.

Извештај који је објавило алжирско Министарство националне одбране каже да су "државне границе Алжира црвена линија и да је суверенитет Алжира свети принцип".

- Национална армија нашег народа, потомак муџахедина на сваком центиметру ове драгоцене земље, браниће је њен народ, штитећи своје границе - стоји у саопштењу.

- Војска је спремна да удари и порази сваког похлепног човека и сваког агресора. Наша одбрана је камена стена. Све амбиције су сломљене. Наша национална безбедност није ограничена на наше географске границе, већ је повезана са нашим безбедносним границама које узимају у обзир суочавање са разним претњама - објавило је Министарство одбране.

Американац развио српску тробојку и каже да за то има добар разлог! Више о томе ОВДЕ.

Извор: AMN

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји