Најновије

ПУТИН СЕ КОНАЧНО ИЗЈАСНИО: Ево шта мисли о припајању Донбаса Русији

Почетком фебруара је започет интеграциони форум ''Руски Донбас'', који је водила главна уредница Russia Today Маргарита Симоњан, која је имала за циљ изгласавање резолуције о важним животним питањима ДНР и ЛНР, а више пута се спомињао и нови референдум у те две народне републике, на којем би грађани гласали о присаједињењу Руској Федерацији.

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Руски председник Владимир Путин обећао је да неће одбацити Донбас. Он је на релевантно питање одговорио током састанка са представницима руских медија.

Такође је скренуо пажњу на значај и сложеност ове теме. Ово питање мора бити решено искључиво „у интересу свих Руса“, ​​рекао је руски председник. Међутим, главна уредница ТВ канала Russia Today, Маргарита Симоњан, одлучила је да пита председника да ли ће Русија препустити Донбас својој судбини. Путин је казао да Русија неће напустити тај регион.

Раније је бивши посланик Врховне раде Украјине Алексеј Журавко похвалио Донбас због бекства од Украјине. Немогуће је живети на неуставном пољу, објаснио је бивши политичар.

Кога Кијев позива да реши питање Донбаса, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји