Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХУТИ СНАЈПЕРИМА "СКИДАЈУ" НЕПРИЈАТЕЉЕ: Секунд непажње платили су животима! (ВИДЕО)

Хути (Ансаралах) су 4. августа објавили видео запис који документује операције које су недавно извеле њихове снајперске јединице.

Хути убијају непријатеља. (Фото: Твитер видео)

Снајперисти Хута погодили су пет јеменских бораца које подржава Саудијска Арабија и пет припадника суданске службе на граничној линији са јужном саудијском провинцијом Џизан. Уз граничну линију са јужном провинцијом Наџран, снајперисти су циљали јеменске борце које подржава Саудијска Арабија и уништили две надзорне камере које су постављене на утврђеним положајима.

Снимци које су објавили Хути потврђују да су неки од бораца који су били на мети њихових снајпериста убијени на лицу места. Хути наоружавају своје снајперисте разним локално модификованим тешким снајперским пушкама и снајперским пушкама западне производње, које су запленили од саудијске војске.

Упозоравамо да је видео изузетно узнемирујућег садржаја.

Снајперске јединице Хута наносе озбиљне губитке саудијској војсци и њеним савезницима готово без икаквих трошкова. Противтенковске и инжењерске јединице следе сличан приступ.

Више средстава улаже се у ваздухопловне снаге Хута, снаге ПВО и ракетне снаге које редовно изводе нападе на Саудијску Арабију. Коалиција предвођена Саудијском Арабијом касно 4. августа пресрела је самоубилачки дрон који је лансирала група.

Хути задали разорне ударце непријатељу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји