Најновије

ФОТОГРАФИЈЕ ЗАЛЕДИЛЕ УКРАЈИНЦЕ: Американци доставили Кијеву сателитске снимке са руске границе

Амерички лист "Политико" објавио је сателитске снимке који, по њиховом мишљењу, потврђују да Русија, наводно, групише снаге и војну технику на граници са Украјином.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Нове комерцијалне фотографије које је направио сателит у понедељак потврђују недавне извештаје да Русија опет концентрише снаге и војну технику на граници са Украјином - пише лист.

Истовремено, у чланку се напомиње да су снимци који, наводно, показују да Русија нагомилава тенкове, самоходно оруђе и војни арсенал у подручју града Јељни који се налази у Смоленској области. Интересантно, она се налази на граници са Белорусијом, а не са Украјином. Лист наводи да је 1. Гардијска тенковска армија почела да се премешта у овај рејон крајем септембра.

Међутим, анализа британског листа "Џејнс" (Јане'с), на који се позива "Политико", наводи да је 4. Тенковска дивизија Русије, наводно, пребачена у подручје Брјанска и Курска.

Новинар проговорио о корони, кризном штабом и медијима, ово не смеју да прикажу на РТС и Н1, погледајте шокантну емисију ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube