Најновије

НЕЋЕ МОЋИ НИ СА ТУРСКИМ ДРОНОВИМА: Артиљерија Донбаса за 25 минута нанела 78 удара на положаје војске Украјине

Позиције Оружаних снага Украјине у Луганској области биле су покривене снажном артиљеријском ватром.

Илустрација (Фото: ТВ Звезда)

Војска Луганске Народне Републике (ЛНР) снажном и густом артиљеријском ватром покривала је положаје Оружаних снага Украјине, које се налазе североисточно од села Станица Луганскаја.

Нането је 78 артиљеријских удара на положаје украјинске војске јуче у периоду од 10 часова и 35 минута до тачно у 11 часова. Ове податке потврдили су представници специјалне посматрачке мисије ОЕБС-а.

Како следи из извештаја ОЕБС-а, артиљерија Луганске Народне Републике је нанела 78 артиљеријских удара. Калибар употријебљених топова није утврђен, међутим, познато је да је у периоду од 10.35 до 10.44 сати извршено 14 артиљеријских удара, а након корекције 64 артиљеријска удара на јединице Оружане снаге Украјине за само 16 минута.

У овом тренутку, ни специјални представници ОЕБС, ни представници Оружаних снага Украјине, ни представници самопроглашене Луганске Народне Републике нису пријавили било какву штету или уништење.

Сама чињеница да милиција активно користи артиљерију великог калибра против Оружаних снага Украјине указује да украјинске трупе тешко могу очекивати да ће у блиској будућности заузети територију, бар у овом правцу.

Холандски доктори проговорили, колико је вакцинисаних у болницама сазнајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји