Најновије

ШТА СУ ТО РУСИ НАПРАВИЛИ? Објављен спот новог борбеног авиона, један детаљ свима привукао пажњу (ВИДЕО)

Првог дана војног сајма МАКС-2021 руска корпорација "Ростех" ће представити "фундаментално нови" војни авион, пише РИА Новости.

Део рекламе (Фото: Јутјуб)

"Уједињена авионска корпорација" (део "Ростеха") намерава да јавности представи нову летелицу 20. јула, на Међународном ваздухопловног и космичког сајму у Жуковском код Москве.

- Уверени смо да ће нови производ изазвати интересовање не само у нашој земљи, већ и у целом свету, укључујући и наше конкуренте у иностранству - рекао је представник "Ростеха".

Израђена је и посебна веб страница за презентацију новог руског авиона, а такође је објављена и реклама коју можете погледати испод.

На реклами се виде људи из УАЕ, Индије, Вијетнама и Аргентине, који добијају поруку у којој пише "Долази", и хитају да виде нови авион.

Ипак је много занимљивија чињеница да се у једном тренутку види сенка нове руске летелице на земљи, што нам даје неке смернице по питању изгледа исте. 

Руски војни експерт Алексеј Леонков је за радио Спутњик прокоментарисао снимке и изнео своје претпоставке.

- Може се видети да ће летелица имати добар распон крила, и очигледно је да ће бити ударни авион. Будући да сада имамо мултифункционалне летелице, и нови авион ће вероватно циљати и ваздушне и циљеве на земљи. С обзиром на то да се сада развијају нове технологије, претпостављам да ће оне бити уграђене у нову летелицу. Чињеница да су на видео снимку приказани представници различитих земаља сугерише да ће летелица имати извозну оријентацију - рекао је Леонков.

Турска би да се мири са НАТО преко Авганистана. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји