Најновије

"СЛОМИЋЕТЕ ЗУБЕ!": ДНР одговорио на украјинске планове о заузимању Донбаса

Кијев ће „поломити зубе“ приликом покушаја насилног ослобађања територије Донбаса, изјавио је за руски портал „Газета“ посланик Народног савета Доњецке Народне Републике Мирослав Руденко.

Армија ДНР. (Фото: ria.ru)

Руденко је такође приметио да објављивање таквих планова још једном потврђује да Кијев не намерава да испуњава Минске споразуме, већ машта да сломи све противнике.

„Ово још једном показује право стање ствари, истинске намере (Кијева)... Заправо, они сањају управо о војном сценарију, да све који се не слажу сломе… Управо ове методе довеле су до устанка у Донбасу, када нису хтели да слушају људе, већ су једноставно хтели да их сломе“, објаснио је он.

Такође је приметио да изјаве ове врсте само подривају кредибилитет украјинских власти које наводно покушавају да реше сукоб у региону.

У ДНР су уверени да Кијев неће моћи да спроведе војни сценарио за повратак Донбаса, пошто ће „уништити“ и саму Украјину.
Раније је бивши заменик министра за привремено окупиране територије Украјине Јуриј Гримчак рекао да Кијев треба да размотри опцију војног ослобођења Донбаса након избора за Државну думу Русије.

Шеф тајне израелске службе заледио НАТО и Амере! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји