Најновије

ТРАМП: 1332 разлога за пријатељство са Русијом

Бивши амерички председник Доналд Трамп је апеловао на Американце да се сете руских нуклеарних пројектила, које је значајним разлогом за пријатељство са Москвом, објавио је Си-Ен-Ен, који је објавио један од фрагмената нове аудио књиге новинара Боба Вудворда.

Доналд Трамп (Илустрација: Правда/Pixabay)

„Слагати се са Русијом је добро и исправно, јер она има укупно 1332 проклете бојеве главе“, рекао је Трамп у разговору са Вудвордом.

Књига под називом '’Трампове траке'’ укључује више од осам сати немонтираних снимака из Трампових бројних интервјуа са уредником Вашингтон поста.

Конкретно, бивши председник наводно открива поверљиве информације о америчким системима наоружања, које Вудворд, према наводима Си-Ен-Ена, није могао да провери.

Путин је крајем септембра у обраћању Рруском народу рекао да је Запад прешао сваку границу у антируској реторици и да је већ покренуо нуклеарну уцену. Према његовим речима, представници водећих држава НАТО-а говоре о прихватљивости употребе оружја за масовно уништење против Москве, али аутори таквих изјава треба да воде рачуна да „ружа ветрова може да се окрене у њиховом правцу“.

О могућој промени правца офанзиве у Украјини прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube