Најновије

ОГЛАСИО СЕ ИРАН: Да ли стварно желе да нападну Саудијску Арабију?

Иран је данас негирао да представља претњу Саудијској Арабији, након што је Волстрит журнал објавио да је Ријад поделио обавештајне податке са САД упозоравајући на непосредан напад Ирана на циљеве у краљевству.

Иран (Фото: Јутјуб)

Портпарол иранског министарства спољних послова Насер Канани није помињао Волстрит журнал, али је рекао да су се у западним медијима појавили извештаји о иранској претњи Саудијској Арабији који представљавају "неосноване оптужбе", пренео је Ројтерс.

Званичник Беле куће саопштио је раније данас да је Вашингтон изразио забринутост због иранских претњи Саудијској Арабији и поручио Техерану да САД неће оклевати да реагује уколико буде било потребе.

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров рекао је иранском колеги Хосеину Амиру Абдолахијану да су западни медији покренули кампању која би могла да изазове ескалацију напетости у Персијском заливу, саопштило је раније данас руско министарство спољних послова.Предвидја се да ће Нетањахуов Ликуд бити највећа партија 31 послаником, а Лапидова ће имати 22 до 24 посланичка мандата.

Више о овоме прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји