Најновије

СРАВНИЛИ ОСУ УПОРИШТЕ: Сухоји бомбардери "испоручили" бомбе ФАБ-500 (ВИДЕО)

Посаде мултифункционалних ловаца-бомбардера Су-34 Ваздушно-космичких снага Русије нанеле су ударе на непријатељско упориште и људство у зони одговорности групе снага Восток, саопштило је данас министарство одбране РФ.
Су-34

Су-34

Удар је изведен кроз примену невођених ваздушних бомби ФАБ-500 са универзалним модулом за планирање и корекцију, који вам омогућава да прецизно погађате циљеве са безбедне удаљености од линије борбеног контакта, стоји у објави.

Пошто су од обавештајних служби добиле потврду да су циљеви уништени, посаде су се безбедно вратиле на полетни аеродром.

„Радили смо са клизећим бомбама са велике висине, извршили смо задатак. Редовна интеракција - пилот се бави пилотирањем, навигатор контролише оружје и навигира. Сви контролишу једни друге“, рекао је инжењер авиона Су-34 Дмитриј, наводи се у објави руског министарства одбране.

Мултифункционални ловци-бомбардери Су-34 у служби су Ваздушно-космичких снага Русије и свакодневно извршавају мисије уништавања непријатељских концентрација људства, упоришта и војних објеката.

ОСУ (Оружане снаге Украјине) су претрпеле губитак и у техници и у људству моћним и прецизним ударима руске авијације.

Погледајте објављени видео запис ове данашње акције:

Прочитајте ОВДЕ о предаји Украјинаца код Очеретина

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји