Најновије

Услови коришћења

Услови коришћења

Добродошли на портал Pravda.rs
Pravda.rs омогућује Вам коришћење услуга и садржаја свог портала које је подложно доле наведеним Условима коришћења. Услови коришћења примјењују се на све садржаје и услуге Pravda.rs портала.

Коришћењем било ког дела Pravda.rs портала као и свих његових делова и подсајтова Компаније Pravda.rs (у наставку само Pravda.rs) сматра се да су корисници упознати са овим условима и свим ризицима који настају из коришћења ове веб странице те прихватају да користе садржај ове веб странице искључиво за сопствену употребу и на властиту одговорност.

АУТОРСКА ПРАВА

Pravda.rs полажу ауторска права на све властите садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права Pravda.rs портала и подложно је тужби.

ПРАВО НА ИЗМЕНЕ САДРЖАЈА И УСЛУГА

Pravda.rs задржавају право промене, укидања (привременог и трајног) било ког садржаја или услуге на порталу без претходне најаве.

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ WЕБ СТРАНИЦЕ

Pravda.rs портал састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране посетилаца.

Све садржаје Pravda.rs портала користите на властиту одговорност и Pravda.rs не могу се сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

Pravda.rs не сноси одговорност ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу.

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ

Pravda.rs портал поштује приватност својих корисника и посетилаца портала. Податке из процеса регистрације, те остале податке о кориснику, Pravda.rs неће давати на увид трећој страни. Подаци о кориснику неће бити доступни трећој страни осим у случају када је таква обавеза регулисана законом.

Pravda.rs може у складу са законом прикупити одређене податке о корисницима добијене током коришћења портала (искључиво подаци о рачунру и подаци о Интернет провајдеру). Ове податке Pravda.rs користи како би имао информације којима би побољшао портал и његове садржаје додатно усмерио и прилагодио публици која га посећује.

Pravda.rs се обавезује да ће чувати приватност корисника портала, осим у случају тешког кршења правила Pravda.rs портала или незаконитих активности корисника.

ОБАВЕЗЕ КОРИСНИКА

Корисницима Pravda.rs портала строго је забрањено:

објављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће српске и/или међународне законе, садржаја који је увредљив, вулгаран, претећи, расистички или шовинистички те штетан на било који други начин обављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло нанети штету другим корисницима лажно представљање, односно представљање у име другог правног или физичког лица објављивање, слање и размену садржаја који су заштићени ауторским правом објављивање, слање и размена нежељених садржаја корисницима без њиховог пристанка или тражења, или путем обмане свесно објављивање, слање и размена садржаја који садржи вирусе или сличне компјутерске датотеке или програме начињене у сврху уништавања или ограничавања рада било ког софтвера и/или хардвера и телекомуникацијске опреме, прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца портала и корисника

РЕГИСТРОВАНИ КОРИСНИЦИ

Регистровањем на Pravda.rs порталу корисник је обавезан да прође поступак регистрације, унесе истините податке, те одабере корисничко име и лозинку.

За све објављене садржаје под појединим корисничким именом одговоран је искључиво корисник који га користи. Pravda.rs не могу одговарати за неовлашћено коришћење налога, нити евентуалну штету насталу на тај начин.

Pravda.rs задржавају право да укину или да ускрате могућност коришћења корисничког налога и/или једне или више услуга за које је корисник регистрован, без претходне најаве или/и објашњења.

Pravda.rs не сноси одговорност за штету насталу укидањем корисничког налога или/и једне или више услуга за које је корисник регистрован.

ИЗМЕНЕ УСЛОВА КОРИШЋЕЊА

Pravda.rs задржавају право измене ових услова коришћења у било ком тренутку и неће бити одговорне за могуће последице произашле из таквих промена. Наведене промене ступају на снагу објављивањем на овим интернет страницама