Најновије

Мi 11: Kамера на нивоу филмског студија и перформансе за професионалце! (ФОТО)

У ери у којој све више појединаца успешно изражавају своју креативност кроз фотографије и снимке, квалитет мобилног телефона, ваше џепне камере која је увек уз вас, све више долази до изражаја. Управо зато је Xiaomi са моделом Мi 11 одлучио да се обрати баш овој популацији уз невероватан квалитет камере и звука. А ту је и још понеко изненађење.

Xiaomi Mi 11. (Фото: Правда)

Ослободите свој креативни потенцијал са 108MP троструком камером и низом напредних AI филмских режима 

Мi 11 је попут врхунског филмског студија који стане у ваш џеп, а захваљујући трострукој задњој камери претвориће сваког фото и видео ентузијастичног почетника у филмског режисера. Мi 11 може се похвалити сензором највише резолуције на свету –камера широког угла опремљена је 108 MP примарним сензором којим Мi 11 снима кристално јасне слике са блиставим детаљима упоредиве само са онима професионалног DSLR фотоапарата или камерама без огледала. Камера од 13 MP са изузетно широким углом и телемакро 5 MP објектив употпуњују подешавање задње камере нудећи импресивне пејзажне и детаљне снимке са сјајним бокехом. Са предње стране, камера од 20 MP умањује оквире осигуравајући да корисници и даље изгледају најбоље приликом сликања селфи фотографије или током видео разговора с пријатељима. 

Видећете и чути сваки детаљ захваљујући 120Hz 6.81’’ AMOLED DotDisplay екрану и SOUND BY Harman Kardon озвучењу

Мi 11 опремљен је једним од најбољих екрана на тржишту који је добио оцену А+, а DisplayMate, водећа светска професионална институција која процењује квалитет екрана га је прогласио најбољим екраном. Са врхунским 120Hz 6.81’’ AMOLED DotDisplay екраном, Мi 11 једнако је импресиван и за гледање и за употребу. 

Захваљујући брзини узорковања на додир од 480 Hz и сензору отиска прста на екрану, Мi 11 омогућује корисницима глатко и брзо откључавање уређаја без наметљивих уреза или оквира који блокирају екран. 

С примамљивим Harman Kardon професионално подешеним двоструким звучницима, Мi 11 доноси врхунски филмски звук, док га Corning® Gorilla® Glass Victus™ штити од скупих оштећења узрокованих падовима.

Будите увек један корак испред са најнапреднијим перформансама на свету

Мi 11 први је телефон са  Qualcomm® Snapdragon™ 888 процесором чиме редефинише водеће перформансе са најнапреднијом мобилном платформом на свету. Qualcomm® Snapdragon™ 888 процесор у потпуности унапређује тржиште са својим Adreno™ 660 GPU-om, Qualcommom® AI механизмом 6. генерације и X60 модемом – стапањем АI технологије са муњевито брзим 5G повезивањем.

Захваљујући најмодернијем LiquidCool систему за хлађење на овом се уређају можете бавити екстремним играњем и другим активностима великог оптерећења при чему ће уређај остати хладан. У исто време, његова 4600mAh батерија обезбедиће дуготрајно коришћење, а запањујућа трострука комбинација од 55W жичног, 50W бежичног и 10W обрнутог пуњења и компактног, али снажног GаN пуњача од 55W укљученог у паковању, осигураће да никада не останете без батерије.

Xiaomi Mi 11 се може преднаручити у Србији од 01. Марта, а сви који се одлуче на preorder добиће на поклон Мi Watch, паметни сат као и једну бесплатну замену екрана у случају ломљења у првих годину дана. Више детаља погледајте на www.mi-srbija.rs

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА