Najnovije

B92 raskida ugovor sa Bećkovićkom!?

Kompanija B92 sa žaljenjem konstatuje da se napori i predlozi za poboljšanje dugogodišnje saradnje sa autorkom emisije „Utisak nedelje“ Oljom Bećković i Produkcijskom grupom „Mreža“, nisu pokazali uspešnim.
B92 (Foto: Vikipedia)

B92 (Foto: Vikipedia)

Ishod pregovora kompanije B92 o nastavku saradnje sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ takav je da je od strane autorke emisije „Utisak nedelje“ i produkcijske kuće došlo ne samo do odsustva razumevanja i podrške nego i do teškog narušavanja profesionalne etike izjavama datim u javnosti i optužbama za navodne ucene i ultimatume, a sa očiglednom namerom diskreditacije kompanije B92.
Pročitajte još:
Rukovodstvo B92 razočarano je ponašanjem gospođe Bećković naročito ako se uzme u obzir 12 godina saradnje i vernosti, ulaganja u nju oko 2 miliona evra i značajna promocija širom B92 mreže kao i na drugim mestima. Iz svega navedenog, zaključak koji bi mogao da se nametne je da Olja Bećković i PG „Mreža“ svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled i izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije. Iz svega navedenog dalja saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ predstavljaće težak izazov." Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA