Najnovije

Tači o misiji EULEKS, ali ni reč o slučaju korupcije!

PRIŠTINA - Odlazeći kosovski premijer Hašim Tači govorio je danas o dobroj saradnji s međunarodnom misijom Euleksa, ne komentarišući poslednja dešavanja u vezi s tom misijom, koja ukazuju na sumnju u korupciju.
Hašim Tači - prvi među šiptarima (Foto: JuTjub)

Hašim Tači - prvi među šiptarima (Foto: JuTjub)

"Podržavamo izjavu šefa misije Euleksa. Saradnja svih kosovskih institucija sa međunarodnom zajednicom bila je veoma dobra, konstruktivna i odgovorna unutar podeljenih ovlašćenja. Tako je i sa Euleksom, ali uvek uz poštovanje tranzicionih procesa tako da se što više ovlašćenja prenosi na lokalne institucije, a da Euleks ima samo ulogu pomagača i savetnika", rekao Tači tokom posete graničnom prelazu sa Albanijom u mestu Vrmica, a prenosi Tribuna. Koha ditore u seriji tekstova poslednjih dana List da je Misija, koja je na Kosovo došla kako bi uspostavila bezbednost i omogućila da se pravda sprovodi, pod sumnjom na korupciju.
Pročitajte još:Evo šta je Vučić poručio na skupu Trilateralne komisije!
Visoke zvaničnike te misije teško je optužila britanska tužiteljka Marija Bamije, koja je zbog izjava za Kohu suspendovana. Tači je, međutim, kako prenosi Tribuna, izabrao samo da govori o saradnji sa ovom misijom bez obzira na poslednja dešavanja. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA