Najnovije

Palma kandidat za predsednika

JAGODINA - Aktuelni lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma, biće jedini kandidat za predsednika stranke na redovnoj izbornoj skupštini koja će se održati 22. novembra u Sava centru.
Palma (Foto: Jutjub)

Palma (Foto: Jutjub)

Marković nema protivkandidata, a njegovu kandidaturu za tu funkciju podržali su, bezrezrevno, svi pokrajinski, okružni, gradski i opštinski odbori JS, izjavio je zamenik predsednika JS Petar Petrović. JS je parlamentarna stranka u koaliciji SPS-PUPS-JS, ima sedam poslanika u Skupštini Srbije i svoj poslanički klub, na čijem je čelu Marković. Sedište JS je u Jagodini, a odluku od održavanju Izborne skupštine 22. novembra doneo je Glavni odbor stranke 18. oktobra. - Zašto u Sava centru: Hoćemo da pokažemo, da vide građani Srbije, da smo mi jedna velika partija i da ćemo imati 5.000 delegata, objasnio je na toj sednici Marković.
Pročitajte još:

Kusturica otkrio koji je političar po njegovom mišljenju najbolji!

Vulin počasni građanin Kosovske Mitrovice

On je tada ocenio da Srbija nije imala priliku da vidi sposobne ljude koje ima JS. Prema rečima Markovića, JS ima 97.000 članova, pokrajinske odbore Vojvodine i Kosova i Metohije i više od 30 okružnih, gradskih i opštinskih odbora. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA