Najnovije

Evo šta Šešelj misli o Dverima

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u intervjuu za portal Srbin.info otkrio je šta misli o Pokretu Dveri. 
(Foto: JuTjub)

(Foto: JuTjub)

-  Još nismo pronašli političku snagu sa kojom bismo mogli u predizbornoj fazi da sarađujemo. Sačekaćemo izbore i videti ko sa kakvom snagom raspolaže. A što se Dveri tiče oni uopšte nisu registrovani kao politička stranka. Ja sam se iznenadio kada sam se uverio videvši registar pre nekoliko dana. Mogu njihovi nastupi da budu simpatični ili ne, ali ne zaboravite da se politikom bave političke stranke. Možemo sa svima da razgovaramo, ali nikada nismo bili skloni da sa nekima pravimo predizborne koalicije, tako da je prerano izvoditi zaključke sa kim možemo, a sa kim ne možemo. Za SRS ipak postoji jedan problem na koji niko u javnosti ne obraća pažnju. Dveri uopšte nisu registrovani kao politička stranka - rekao je Šešelj. On je komentarisao i mogućnost stvaranja koalicije SRS-DSS-Dveri. - Da je ostalo staro rukovodstvo DSS, možda ne bi bila nemoguća takva koalicija. Pouzdano znamo da je Sanda Rašković-Ivić instrumentovalizana od strane Aleksandra Vučića. Evo u Mionici na vanrednim lokalnim izborima, DSS ide na na istoj listi sa SNS, kršeći sporazum koji je pre par dana potpisala sa Dverima - rekao je Šešelj.
Pročitajte još: Koja Šešeljeva rečenica je privukla najviše pažnje na Tviteru?Pogledajte kakav problem ima srpski snajperista u Donjecku
Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA