Najnovije

OBRADOVIĆ POSLE BOLNOG PORAZA Šta dalje? Pitam se… Morali smo da pravimo faul! Odgovornost je samo moja…

Da se ne lažemo, Partizan je doživeo težak, pretežak poraz od Bajerne pred 20.000 navijača u Areni. Posle utakmice, nije bilo lako najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću.

Na konferenciji za medije jedva pokušava da pronađe razlog poraza.

– Ne znam šta da kažem. Imali smo utakmicu u rukama. Ko zna koju tokom ove sezone, ali ostali smo bez pobede. Desila nam se ista priča kao i u Bolonji. Tada smo imali pobedu u rukama, ali nismo bili dovoljno pametni da je priveden kraju, na način na koji smo želeli. Protiv Virtusa smo izgubili zbog naših grešaka, sada i protiv Bajerna. Da su igrači bili pod stresom ne bi imali prednost sve vreme. Tražio sam da se pravi prekršaj, ali se to nije desilo. Isto sam tražio i u Bolonji na dva razlike, ali…. Ne želim da svaljujem krivicu na igrače. Moja je odgovornost – rekao je Obradović.

Posebno je govorio o tome zašto ekipa nije pravila faul pre trojke Franciska.

– Imali smo dobre momente, imali smo i loše. Na žalost, u samoj završnici smo ispustili pobedu koju smo imali u rukama, nismo smeli da dozvolimo šut za tri poena, morali smo da napravimo prekršaj, nismo i to je to. Nismo prepoznali nekoliko dobrih situacija, a krivica je ponavljam moja.

Ostavio je u magli svoju budućnost na klupi Partizana.

– Kao trener i stručni štab dajemo sve od sebe. Naravno da se posle serije poraza pitam šta dalje. Proveli smo nekoliko sati u dvorani posle Splita, radili smo, analizirali. Šta dalje, dokle…. To su pitanja koja sebi postavljam. Neke stvari nisu dobre, apsolutno nisu dobre. Sešću sa ljudima iz stručnog štaba, da vidimo šta nam je činiti – zaključio je Željko Obradović.

SVE RADI SUPROTNO OD BAHARA! Milojević precrtao još dvojicu

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA