Najnovije

(VIDEO) OVAKO PSUJE SINIŠA MIHAJLOVIĆ: "Ma nosite se svi u kur.c"!

ĐENOVA - Srpski trener na kormilu Sampdorije Siniša Mihajlović upecao se na skrivenu kameru koju su mu smestili novinar italijanske Gazete i njegov fudbaler Stefano Okaka.
"Bečka škola"; Siniša Mihajlović (foto: Jutjub)

"Bečka škola"; Siniša Mihajlović (foto: Jutjub)

Novinar je fudbalera nagovorio da nazove Mihu i da mu saopšti da sutradan neće moći da dođe na trening, a Siniša to nije baš najbolje prihvatio pa je sasuo pregršt sočnih psovki: Stefano: Gospodine, ja sam, Stefano. Miha: Šta ima, Stefano? Stefano: Moram da vam kažem da sutra neću moći da dođem na trening. Miha: Gde, bre, ne možeš da dođeš? Stefano: Na trening. Miha: Ma šta koji kur.c pričaš, zašto ne možeš? Stefano: Zato što se moj brat ženi i moram na svadbu. Miha: Ma kur.c se ženi! Šta koji kur.c izmišljaš?! Sutra je trening u tri, hoću u dva da te vidim u svlačionici! Ili ću ti dati takvu nogu u dupe da ima sve da se puši. Šta koji kur.c ti imaš u glavi? Stefano: Znam, gospodine, ali to mi je iskrslo iznenada. Miha: Ma iznenada kur.c! Šta, bre, iznenada? Shvataš li da me to uopšte ne zanima. Oženi ga neki drugi dan. Koji se, bre, kur.c ženi utorkom, ko se još ženi utorkom?! Stefano (kroz smeh): Pa šta da radim, nije moja krivica što je izabrao utorak! Miha (besan): Šta se, bre, smeješ? Nemoj da se zajebavaš sa mnom! Dovoljno sam poludeo juče na utakmici, nemoj i ti da mi staješ na žulj. Novinar (uključuje se u priču): Polako, polako, Siniša, mi smo iz Gazete, evo nas sa Stefanom, sve je naše maslo... Miha: Ma nosite se i vi u kur.c. Daj mi tog tamo na telefon! Novinar: Smirite se, sve je u redu. Stefano: Gospodine, ovo je šala, biću sutra gde treba! Miha: Ma sutra ću ja da ti stavim gde treba.
Pročitajte još:

Stjepanović bez finala na 200 metara delfin

Novinar: Nemojte mu zameriti, evo preznojio se i verujte nam da ništa nije bilo njegova ideja. Mi vam ga vraćamo sutra na trening i sve će biti u redu. Miha: Ma sutra će on da dobije jednu veliku nogu u dupe čim se pojavi na treningu (smeh konačno). Uspeo je Mihajlović na kraju razgovora da se oraspoloži, ali ne znamo kakvu je sudbinu doživeo Okaka kad se sledećeg dana pojavio na treningu. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA