Najnovije

Pajtić: Gde su investicije!?

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ponovo je danas upitao naprednjake zašto usvajaju zakon o radu "preko noći" i bez javne rasprave.
Foto: Foto servis DS

Foto: Foto servis DS

Pajtić je, reagujući na saopštenje novosadskog odbora SNS u kojem se navodi da je za Pajtića Novi Sad mali jer je "naučio da krade za celu Vojvodinu", rekao da propaganda i pokliči "držite lopova" ne služe ničemu osim skretanju pažnje i da je umesto odgovora proglašen "podlacem, pljačkašem i varalicom". "Jedini rezultat vaše tri vlade je Briselski sporazum. A to je svako ko ne ume da pregovara mogao tako da ispregovara", naveo je Pajtić, a prenosi DS u saopštenju. On je naprednjake upitao da li su svesni činjenice da je građanima Srbije danas mnogo teže i mnogo gore nego juče i da li razmišljaju o odgovornosti koju imaju prema građanima i državi.
"Vreme je da građanima date odgovor na pitanja koja ih stvarno muče. Zašto im nije bolje? Zašto rastu zaduženost i nezaposlenost? Zašto nema investicija? Zašto ništa niste izgradili? Zašto nijedno obećanje niste ispunili", navodi Pajtić.
On dodaje da je SNS Srbiju pretvorio u "improvizaciju" u kojoj "dileri smenjuju policajce, nepismeni doktoriraju, bahati gaze ljude, a tabloidi vaspitavaju decu". "Ali čak i u takvoj državi, pravljenoj baš po vašoj meri, morate da nam odgovorite zašto Zakon o radu usvajate bez javne rasprave? Dajte građanima odgovor na to pitanje, pa me posle vređajte koliko god hoćete. Uostalom, ništa drugo i ne radite", zaključio je Pajtić. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA