Najnovije

(VIDEO) Severna Koreja favorit na Mundijalu! Čekaj malo...

Reprezentativci fudbalskog tima Severne Koreje igraju na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a prema navodnim izveštajima, ostvarili su tri pobede, i to nad Japanom sa 7:0, Sjedinjenim Američkim Državama sa 4:0 i Kinom sa 2:0!
Ne zaista, ali nemojte da im kažete, foto: Listverse.com

Ne zaista, ali nemojte da im kažete, foto: Listverse.com

Naime, mediji su plasirali informaciju kako se na JuTjubu može naći snimak jedne severnokorejske TV mreže koja svoje gledaoce obaveštava o podvizima njihovih heroja u Brazilu. Da stvari budu gore, mogućnost komentarisanja na ovaj snimak je isključena. Na Reditu se nižu rasprave o tačnosti ovih informacija. Čak je i britanski Metro objavio priču o ovoj medijskoj manipulaciji, dodavši kako će se Severna Koreja naći u finalu sa Portugalom! Dok u stvarnom svetu, finale igraju Nemačka i Argentina. Da li je moguće da vlasti Severne Koreje idu ovako daleko u cenzuri i manipulaciji medijima ili je ovo samo jedna zapadnjačka propaganda? A možda se samo neko dobro našalio. U svakom slučaju, uključite prevod na snimku i pogledajte sami (titlovi na korejskom i engleskom). Šta mislite?
Dopao Vam se članak? Pogledajte i ovo:NEVEROVATNO: Severna Koreja pružila ruku pomirenja braći na jugu(VIDEO) Severna Koreja osudila film o ubistvu Kim DŽong Una kao akt terorizmaSeverna Koreja ukazala na kršenje ljudskih prava u Americi
Izvor: Radio Sarajevo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA