Najnovije

DNR zarobila dvojicu šefova ukrajinske armijske špijunaže

Zamenik  ministra odbrane Donjecke Republike za kontrašpijunažu – gardijski pukovnik Sergej Petrovski – saopštio je da su njegovi potčinjeni zarobili glavnog obaveštajca ukrajinskog osmog armijskog korpusa pukovnika Bezjazikova i komandira čete za „dubinsko izviđanje” kapetana Mandažu.
Borba besni na svim poljima  (Novorusija.Su)

Borba besni na svim poljima  (Novorusija.Su)

Prema njegovim rečima, „ukroobaveštajci” su u „psihološkom i moralnom šoku”. Pored ostalog i zato što nisu verovali da narodna vojska DNR ima toliko dobru kontrašoijunažu i specijalce da može uspešno „neutralisati” i tako krupne ribe. A ovo nije jedini ovakav uspeh Donjecke Republike na „nevidljivom frontu”.
Pročitajte još:MekDonalds odbacuje optužbe, „Naši“ traže proveru i upozoravaju na slučajeve u Rusiji!Meteorolozi upozoravaju: Zemlji preti opasnost od apokalipse!
NJeni specijalci su u samom Donjecku lividirali ukrajinsku diverzantsku grupu naoružanu minobacačima i snajperima koja je nekoliko sati „terorisala” glavni grad DNR. Snajpera su bila trojica, a minobacačlije su – pod njihovom zaštitom – gađale bivše sedište Službe bezbednosti Ukrajine u kojem se nalazzi jedan od štabova narodne vojske DNR. Izvor: Fakti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA