Najnovije

Glumica ponovo intrigira: Najlepši poljubac imala sam sa pokojnim kolegom!

Kejt Hadson je tokom gostovanja u emisiji „Gle šta se dešava uživo“ priznala da je najbolji poljubac doživela s pokojnim kolegom Hitom Ledžerom.
Filmski poljubac, foto: Perioddrama.com

Filmski poljubac, foto: Perioddrama.com

Zgodnog Australijanca, s kojim se ova glumica pojavila u filmu „Četiri pera“, kako sama kaže, pamti kao lepog, slatkog i nežnog. Zbog toga je njega i pomenula u odgovoru na pitanje koje joj je bilo postavljeno u emisiji - koji se kolega s kojima je sarađivala najbolje ljubio. Bez dvoumljenja je rekla da je to bio njen preminuli kolega Hit. - Glumac čija je smrt potresla Holivud bio je jedan od najboljih ljubavnika - prisetila se Hadsonova, koja je imala sreće da glumi pored njega. Hit Ledžer, koji je rođen i odrastao u Pertu, nađen je mrtav u svom stanu u NJujorku 22. januara 2008. godine. Iako se spekulisalo da je glumac u 28. godini preminuo od posledica uzimanja narkotika, kasnije su američki tabloidi preneli da je ipak reč o srčanom udaru, te da je Ledžer umro prirodnom smrću, a ne zbog predoziranja. Jedan od najboljih ljubavnika u Holivudu iza sebe je ostavio ćerku Matildu Rouz, koju je 2005. godine dobio s glumicom Mišel Vilijams.
Ne propustite:Pogledajte gde se zaposlila bivša Klintonova švalerka!Ovo je zvanično najbolja porno glumica na svetu!(FOTO) Čuvena manekenka gola i u petoj deceniji!
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA