Najnovije

Pogodite koja desničarska organizacija je uzela učešće u LGBT "Nedelji ponosa"

BEOGRAD - Vladan Glišić, jedan od lidera pokreta Dveri, učestvovaće na tribini "Šetaš politiku ili šetaš slobodu?" koja se održava 24. septembra u okvoru tzv. Nedelje ponosa, najavila je danas Liberalno demokratska partija Čedomira Jovanovića.
Vladan Glišić i gej aktivista Stojanović (Foto: Jutjub)

Vladan Glišić i gej aktivista Stojanović (Foto: Jutjub)

- Savet za ljudska prava dijalogom želi da podstakne sve aktere političkog života da se aktiviraju, jer bez osnovnih prava, gubimo i naš identitet. Sada je pravi trenutak da o našim pravima popričamo i sa drugim političkim partijama, i da uz pomoć LGBT organizacija dođemo do konkretnog rešenja za sprovođenje cilja koji je u interesu svih nas. Tribina će biti održana u sredu 24. septembra u 17 SATI, u svečanoj sali Opštine Stari grad. Govornici su Anđa Petković (LDP), Boris Milićević (SPS), Jovan Ličina (DS), Vladan Glišić (Dveri), Luka Božović (SDU) - najavljeno je iz LDP.
Pročitajte još: HAOS U NAJAVI: „Obraz“ poziva na šetnju tokom gej parade!
Iz stranke Čedomira Jovanovića saopštavaju da se tribina održava uz podršku organizatora tzv. Parade ponosa. - Tribina je prateći događaji tokom Nedelje ponosa koje organizuju druge organizacije, inicijative, političke stranke, pokreti ili nezavisni akteri. Beograd Prajd podržava ova dešavanja i smatra ih važnim faktorom uspostavljanja komunikacije i razumevanja između LGBT i šire zajednice... - kažu u LDP. Iz Pokreta Dveri negirali su učešće na ovom skupu. Kako je nezvanično rečeno za Pravdu, radi se "o lažima i podmetačini LDP-a". Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA