Najnovije

Žrtva pohotnika: Rekao mi je da sam fina, a ja njemu da ga spakuje nazad u pantalone

Muškarac koji je letos uznemiravao žene u Puli prilazeći im na plažama i pokazujući im polni organ konačno je uhvaćen pa će pulska policija protiv njega podneti prekršajnu prijavu zbog vređanja i omalovažavanja moralnih osećaja građana.
Ilustracija (Foto: Printaskrin Hvideo)

Ilustracija (Foto: Printaskrin Hvideo)

Sa polnim organom u ruci, Puljanin starosti 57 godina, približavao se ženama pa bi sa nekima od njih čak započeo razgovor. Pulska policija pronašla ga je nakon dojave građana a podnete su prijave zbog najmanje tri slučaja uznemiravanja žena. NJegove "žrtve" bile su žene na pulskim plažama. Jedna je gospođa u srednjim godinama za Glas Istre ispričala da joj je muškarac jednog jutra prišao s leđa dok je u kupaćem kostimu sedila na plaži. Kako je stao bočno od nje, tako je započeo razgovor, a ona je ne okrećući se, krajičkom oka, primetila da u ruci drži polni organ.
Pročitajte još: Policajac silovao žene uz pretnje da će ih uhapsiti ako mu se odupru(FOTO, VIDEO 18+) Portparolka premijera Letonije učestvovala u porno kastingu!
- Nisam se previše uspaničila, ali kada mi je rekao da sam vrlo fina gospođa, kazala sam mu da to znam da sam fina i da baš zbog toga on nije tako fin i neka spakuje nazad to što mu viri iz pantalona. Tada je zaćutio i otišao prema šumici pa ga više nisam susretala - rekla je ona. Izvor: Danas.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA