Naša selekcija je fenomenalno počela utakmicu. Od samog starta smo krenuli ofanzivno i vrlo brzo smo stigli do dva gola prednost. Najpre je Aleksandar Pešić u 8. minutu doneo prednost Srbiji, kada je sjajno prošao do desnoj strani, probao da uposli Brašanca, ali se lopta odbila do njega, a on uspeo da prebaci Bardija.

Samo pet minuta kasnije, isti igrač je duplirao prednost Srbije posle odličnog kornera Filipa Kostića. Ali nakon ubedljivog vođstva, naša selekcija se povukla i prepustila Italiji igru, koja je do poluvremena stigla do izjednačenja.

Igrao se 24. minut, kada se posle slobodnog udarca sa 16 metara, koji je izveo Biragi, lopta od živog zida odbila do Belotija, koji je uspeo da savlada Dmitrovića.

Fudbaler Palerma je postigao i drugi pogodak za Italiju. U nadoknadi prvog dela igre, kapiten našeg tima Uroš Ćosić je oborio Belotija u kaznenom prostoru, sudija Gouzubujuk pokazao na belu tačku, a centarfor “azura” bio siguran egzekutor. Naši momci su i nastavak igre krenuli ofanzivno, ali nije bilo prave prilike, za razliku od Italijana koji su preko Longa mogli do vođstva, ali je italijanski napadač dva puta šutirao pored gola, da bi Berardi zatim pogodio stativu. Ipak, sreća nije pratila naš tim do kraja utakmice.

Igrao se 75. minut kada je Berardi bio koban po Dmitrovića. Italijanski centarfor je lako prevario Petrovića i sa nekih 18 metara pogodio mrežu našeg tima. Do kraja utakmice, naš tim je pokušao da stigne makar do boda, ali bezuspešno.

Izvor: Telegraf