Најновије

ШОКАНТНА ПРИЧА: Најмлађа мајка икада, нећете веровати са колико година се породила!

Године 1933. у селу Тицрапо у Андима, у сиромашној породици земљорадника, рођена је Лина Медина. Њен живот се у почетку није ни по чему разликовао од живота хиљада њених вршњака који су одрастали у руралном Перуу тог времена. Ипак, када јој је било пет година, све се променило! Медина је постала најмлађа особа која се породила, а њен случај се и данас проучава у медицинским школама широм света. Ово је њена трагична прича...
Родила са пет година (фото: Јутјуб)

Родила са пет година (фото: Јутјуб)

Када је Медини било пет година, њена мајка је приметила да је девојчици стомак необично порастао, а њена ћерка се жалила и на бол у пределу абдомена. Забринути родитељи Лину су одвели у оближњу болницу како би је лекари прегледали, пише портал Аллдаy.цом. У прво време, доктори су били убеђени да Лина има тумор, али након тестова поставили су много невероватнију дијагнозу - Лина Медина је, некако, била у седмом месецу трудноће! Неким месец дана касније, 14. маја 1939. године, девојчица је царским резом родила дечака. Било јој је 5 година и 7 месеци, а карлица јој је била сувише мала да било која друга врста порођаја одим царског реза дође у обзир. Мединин син је био потпуно здрава беба тешка 2,7 килограма. Девојчица га је назвала Херардо, у част Херарда Лозада, посвећеног доктора који је био уз њу током тог невероватног искуства. Током царског реза, доктор је открио да је лина имала потпуно развијене и зреле сексуалне органе. Девојчица је патила од ретког обољења прераног пубертета, али је време у коме је почела да се развија остао невиђен у свету све до данашњих дана. Своју прву менструацију, Медина је добила када је имала само три године. Девојчицин отац је оптужен за сексуално злостављање и инцест и ухапшен је. Међутим, нису откривени никакви докази и убрзо је пуштен. До данас околности које су довеле до трудноће Лине Медине нису разјашњене, а непознато је и име оца. Девојчица о томе никада није желела да говори. Акушер Хосе Сендовал је 2002. године објавио књигу о случају Лине Медине у којој је навео да је, психолошки, била реч о потпуно нормалном детету. Заправо, Медина је више волела да се игра са луткама него са својим сином. Херардо Лина је одрастао у веровању да му је Медина сестра. Када је имао 10 година, открио је истину. Осим необичних околности рођења, реч је била о потпуно нормалном и здравом човеку. Живео је обичним животом и преминуо је 1979. године када је имао 40 година. Медина се касније удала за извесног Раула Хурада и 1972. године добила је још једног сина. Са супругом и данас живи у сиромашном крају Перуа по називом "Мали Чикаго". Одбија све интервјуе и не жели да исприча своју необичну животну причу.
Прочитајте још:НАДУЛА МУ СЕ ВИЛИЦА: Одлучио је да пробуши, нећете веровати шта је изашло! (ВИДЕО)ПОТПУНИ ХАОС: Проститутке се убише од батина, они снимају њихово голо међуножје! (ВИДЕО 18+)
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА