Najnovije

Besni islamisti prete i urlaju dok gledaju kako odlazi ruski Su-25 kojeg nisu uspeli da obore (VIDEO)

Mnogi arapski islamistički i ukrajinski rusofobski sajtovi objavili su – uz euforične komentare – da su snage Islamske države pored sirijskog grada Hama ruski jurišni avion Su-25.
Ilustracija (Foto: RIA Novosti)

Ilustracija (Foto: RIA Novosti)

„U kadru” se – dok ruski avion izbegava vatru sa zemlje – čuju uzbuđeni povici na arapskom. Pogledajte pažljivo snimak, pa ćete i sami uveriti da obaranja nije bilo. Ruski avion manevriše i ispaljuje rakete koje je nosio, a odmah potom se udaljava. Arapski i ukrajinski sajtovi su, po pravilu, momenat kad ruski avion ispaljuje jednu raketu proglasili za „pogodak” koji je doveo do obaranja Su-25. Međutim, na snimku se vidi i da nema katapultiranja pilota i da Su-25 posle obavljenog raketiranja ciljeva na zemlji odlazi. A nevidljivi mudžahedini nezadovoljno, gnevno i preteći urlaju. Portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, nije uopšte heo ni reč da kaže o ovom „obaranju”. Samo je kratko izgovorio: „Uostalom, pitajte Ministarstvo odbrane”.
Pročitajte još:Panika u štabu terorista (VIDEO)PUTINOVI UDARI Rusi regrutuju 150.000 vojnika, hoće i na Irak, u Siriju ušla i iranska vojska! (FOTO/VIDEO)
Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA