Najnovije

"Pravoslavni narodi treba da se ujedine i poraze divlju hordu koja je okupirala Konstantinopolj"

Istočna alternativa i Srpska liga upozoravaju javnost da mahniti uzvici poslanika turskog parlamenta „obarajte ruske avione“ i „Alahu ekber“ predstavljaju otvoreni poziv na rat protiv Rusije i ruskog naroda, ali i protiv Evrope.
Lideri Srpske lige i IStočne alternative (Foto: Mc.rs)

Lideri Srpske lige i IStočne alternative (Foto: Mc.rs)

- Turci koji su promoteri terorizma od Balkana do Kineskog zida uživaju zaštitu Sjedinjenih država i NATO pakta i bez njihovog odobrenja nikad ne bi napali ruske avione. NJihovo divljačko ponašanje se finansijski podržava iz Brisela, a vojno iz Vašingtona. Međutim ono može da dovede do novog svetskog rata. Danas su Turska i Severnoatlantski savez najveća pretnja miru u svetu. Ankara čini sve što je u njenoj moći da koristeći migrantsku krizu promeni demografsku sliku Starog kontinenta. Umesto da joj zbog toga zauvek zatvore vrata Evrope, briselski komesari joj šalju milijarde evra pomoći. Turci su na Stari kontinent došli kao osvajači - ognjem i mačem i samo tako će ga i napustiti. Oni moraju da odgovaraju za počinjen genocid nad Grcima, Jermenima i Srbima. Pravoslavni narodi vođeni idejom slavnog i nepobedivog Belog generala -  Mihaila Dmitrijeviča Skobeljeva trebaju da se ujedine i poraze divlju hordu koja je okupirala Konstantinopolj - saopštavaju iz Istočne alternative i Srpske lige. Istočna alternativa i Srpska liga  poziva građane Srbije da kao prvi korak podrže inicijativu Moskve i započnu sa bojkotom turske robe. - TV stanice pozivamo da ne emituju turske serije koje predstavljaju uvredu za zdrav razum i istoriju kao nauku - porčuju oni. Kako su Erdoganovi poslanici histerično skandirali protiv Turske možete videti OVDE.
Pročitajte još:ERDOGAN: Turska će i dalje u dobru, ali i u zlu biti uz BiH na svim poljimaZAVETNICI: Podrška odluci Vlade Republike Srpske
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA