Najnovije

SONJA BISERKO BEZ SRAMA: Navijala sam da Srbija izgubi u ratu

BEOGRAD - Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava ponovo je šokirala javnost svojim antisrpskim stavovima poručivši da je navijala da Srbija izgubi u građanskom ratu devedesetih!
Sonja Biserko (Foto: Medija centar Beograd)

Sonja Biserko (Foto: Medija centar Beograd)

- Navijala sam da Srbija izgubi rat - poručila je Biserko gostujući u emisiji „Ćirilica“. Ona je kasnije sarkastično istakla da je njena najveća izdaja saradnja s Haškim tribunalom. Kako pišu mediji, Kući ljudskih prava i demokratije, u čijem okviru je i Helsinški odbor, Grad Beograd je besplatno ustupio poslovni prostor površine 512 kvadrata u srcu Beograda, za koji je nekoj kompaniji mogao da naplati ozbiljnu kiriju! Analitičar Dragomir Anđelković ističe da je nedopustivo što se predsednici Helsinškog odbora uopšte daje prostor u medijima. - U nekoj uređenoj zemlji zbog takve izjave bi joj sudili za veleizdaju, a u Srbiji dobija prostor u medijima i na posredan način se finansira iz budžeta - istakao je Anđelković. Biserko nije želela da dalje objašnjava svoju izjavu, a iz Grada, Ministarstva finansija i Helsinškog odbora nisu odgovorili još ništa.
Pročitajte još:KIRBI: Neću da menjam srpsku vladu, pregovori sa Prištinom nisu munjeviti, ali kotrlja seHOĆE SRBE DA OKRENE PROTIV RUSA: Tadić neće ni da sedi sa Dverima i DSS-om!Dačić traži „hitan sastanak“ sa Vučićem
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA