Najnovije

Jelena Golubović izludela Kristijana, ovako ga još niko nije prevaspitao! (VIDEO)

Kod nje nema pardona, Jelena Golubović se nikoga ne plaši a to je dokazala i sinoć kada se na “Farmi” posvađala sa Kristijanom, i nije ustuknula ni milimetar pred njim.
Golubovići se raspravljaju (Foto: TV Pink)

Golubovići se raspravljaju (Foto: TV Pink)

Sve je počelo oko flaše vode, što je iznerviralo Jelenu koja je počela da prigovara Kristijanu koji je brzo izgubio živce i nazvao je Golubovićevu glupačom i “vazduhom koji ne primećuje”. Ali, Jelena ima lek za svakoga pa je prezimenjaku rekla: - Glupane, nemoj da mi se unosiš u lice. Ja te se ne plašim. Nisam ja kriva što se tvoj harem raspao. Svađa je potrajala, a pobedu je na kraju odnela Jelena, koja je Kristijana načisto primirila i još ga naterala da joj donese vodu, oko koje je prepirka i počela. Uostalom pogledajte svađu između Golubovića: Farma 6/Kristijan i Jelena Golubovic Svadja/25...by zadkostellbokizadko
Pročitajte još:HAOS U STUDIJU: Zorica i Vendi se polivale vodom i gađale stolicama (VIDEO)HAOS U PAROVIMA: Zorica šamarala i šutnula Gastoza kad ga je zatekla sa Slađom (VIDEO)PRSLA: Učesnica „Velikog brata“ skidala se gola u prodavnici (VIDEO 18+)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA