Najnovije

JEZA: Vuk Drašković poredio današnju Srbiju sa fašističkom Nemačkom

BEOGRAD - Vuk Drašković, lider SPO, u emisiji "Teška reč" na RTV Pink, poredio je današnju Srbiju i njenu današnju poziciju sa fašističkom Nemačkom i pozicijom Nemačke posle Drugog svetskog rata.
Vuk Drašković (Foto: JuTjub)

Vuk Drašković (Foto: JuTjub)

Drašković kaže da Srbija ne treba - baš kao što to Nemačka nije radila posle Drugog svetskog rata - da svoje zločine opravdava zločinima drugih naroda koji su izvršeni nad srpskim narodom. On je u nekoliko navrata objašnjavao kako Srbija treba da se ponaša poredeći poziciju srpskog naroda sa pozicijom nemačkog naroda posle Drugog svetskog rata. Jedna od paralela koju je u emisiji izrekao Drašković je i to da "Srbija treba da se podigne kao Feniks i da ne prizna politiku nacionalnog sloma, baš kao što je to uradila Nemačka posle Drugog svetskog rata", ističući da Srbija treba da se suoči sa svojom prošlošću. Prema Draškoviću, ono što je Srbija činila tokom devedesetih i u periodu ratova u bivšoj Jugoslaviji, najviše odgovara poziciji koju je Nemačka imala u Drugom svetskom ratu.
Pročitajte još:SA REČI NA DELA: Počelo spajanje Albanije i Kosova!Dačić apeluje: Sukobi neprihvatljivi – morate poštovati Minski sporazum!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA