Najnovije

Policija zahteva da se Kirbi javno izvini

BEOGRAD- Sindikat Zaposlenih Policije  u svom saopštenju najoštrije osuđuje izjavu američkog ambasadora Majkla Kirbija koji je u medijima naveo da su „Srbi su pomalo šizofreničari“.
Ambasador SAD Majkl Kirbi (prinskrin Jutjub)

Ambasador SAD Majkl Kirbi (prinskrin Jutjub)

U sindikatu kažu da ovakva izjava ambasadora Amerike ponižava sve građane Srbije, ponižava sve profesije u Srbiji počev od Predsednika RS, Vlade, zaposlene u svim ministarstvima ( Policije, Zdravstva, Pravosuđa, Prosvete, Vojske, sve zaposlene u javnim preduzećima, sve građane koji su bez zapošljenja, svako dete). Rukovodstvo sindikata napominje da je nasuprot izjavi ambasodara Amerike, srpska nacija izuzetno zdrava i izuzetno pametna, da zna šta hoće i šta želi, navodi se u saopštenju.
Pročitajte još:Šešelj: Nikolić i Koštunica zapalili ambasade, a meni sude za zastavu!SNS: Pajtić da vrati otete narodne pare!
Policajci pozivaju  ambasadora Amerike Majkla Kirbija da se zbog ovakve izjave izvini javno celokupnom Srpskom stanovništvu, kao i sve nadležne institucije da nam se priključe i sve medije i zatraže izvinjenjnje u cilju zaštite Srpske nacije. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA