Najnovije

DŽihadisti prete: Očistićemo Bar od pravoslavaca ako ne pređu na Islam!

BAR- Baranin Damir Slaković koji se, prema sopstvenim tvrdnjama bori u redovima ISIS-a, poslao je preteću poruku svojim sugrađanima.
DŽihadista (Foto: Fejsbuk)

DŽihadista (Foto: Fejsbuk)

“Znajte o sufije, o derviši, o murdžije, o novotari, o dunjalučari, o munafici, o džahili...da će Islamska država uz Allahovu dozvolu i pomoć stići tamo, i da ce očistiti taj grad i islam u njemu od prljavština i laž koje vi iznosite i praktikujete. I neka znaju glavni imami (neimami) grada Bara, da ukoliko ih zateknemo u stanju u kakvom su sad, i da ukoliko se ne pokaju i ne okrenu pravom islamu, necemo imati milosti i prema njima!!! Postaćemo njihova noćna mora i tretirati ih kao najgora stvorenja, jer oni to doista i jesu!!!“, poručio je Slaković preko svog Fejsbuk profila. Na komentar svog prijatelja Abdulhamida DŽebelesveda da je zaboravio „najopasnije musrike demonkrate ahi, one koji imaju vlast a Allaha molim da to ne bude još zadugo. Po Crnoj Gori crne zastave inshallah“, Slaković odgovara: „Nisam ih zaboravio, nego ovo je samo za ove nazovi muslimane, da se pokaju dok imaju vremena, jer kad im in shaa.Allah dodjemo, kasno će im bit“. Na svom Fejsbuk zidu Slaković je poručio da se „zaljubio u džihad“.
Pročitajte još:Očajni: Ukrajina regrutuje obolele od epilepsije i tuberkulozeŠamar za Hrvate iz Azova: Gorela šahovnica u Širokinu, palili je Francuzi, Rusi, Srbi i Brazilci!
"Izabrao sam svoj put i neću odstupiti, odlučio sam da krenem poput čvrstine željeza, oprostio sam se od dunjaluka o tvrdoglavo srce, okrenuo sam se ka zemlji lavova. Pa o majko moja, ne budi tužna zbog rastanka sa mnom jer ja sam otišao u zemlju Iraka. Pa hajde, obriši svoje vrele suze jer ja sam otišao da porazim zidove. I oprosti mi oče moj, zaljubio sam se u džihad, a moja vjera me pozvala da odbranim robove, jer krstaška vojska je ustrajala u zločinu, a vidim sinove vjere moje kako spavaju!!", napisao je Slaković. Izvor: Mondo.rs  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA