Najnovije

DEMONSTRACIJA MOĆI: Rusija predstavila vojnu silu (FOTO/VIDEO)

Na međunarodnom vojno-naučnom forumu „Armija 2015“, koji je otvoren u gradu Kubinki, biće predstavljeni svi vidovi i rodovi ruske vojske, kao i većina vodećih preduzeća ruske namenske industrije.
(Foto: Jutjub)

(Foto: Jutjub)

Međunarodni forum će trajati do 19. juna, na njemu će biti prisutni predstavnici 32 države i svi oni će na vojnom parku „Patriot“, koji je izgrađen specijalno za ovu priliku i koji se prostire na više od pet hiljada hetara, pokazati bojne mogućnosti najnovije vojne tehnologije. Jučerašnji, prvi dan foruma bio je rezervisan za okrugle stolove na temu bezbednosti, informacionih tehnologija u vojne svrhe, novih tipova oružja i još mnogo toga. Posetioci Foruma su bili u prilici da vide demonstrativne letove ruskog ratnog vazduhoplovstva, kao i demonstraciju kopnenog naoružanja. Tokom prvog dana foruma su, takođe, održani i koncerti, a posetioci su mogli da pogledaju i rekonstrukciju bitke iz Drugog svetskog rata na sovjetsko-nemačkom frontu.
Pročitajte još:Pokušaj „izolacije“ Rusije je dostojan grupe sa igrališta dečjeg vrtićaPUTIN: Rusija će svoje rakete usmeriti prema zemljama iz kojih joj preti opasnost
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA