Najnovije

"El Pais": Do 2020. godine Rusija osvaja Evropu, a SAD dobija Meksiko

ŠPANIJA - Španski list "El Pais" je objavio analitičku studiju pod naslovom "Avgust 2020" u kojoj, na poprilično ironičan način, prikazuje mogući razvoj događaja u svetu.
El Pais (Foto: radiorebel.cu)

El Pais (Foto: radiorebel.cu)

Rastući populizam će dovesti do novih konflikata širom sveta, piše ovaj list i ističe da će Donald Tramp postati predsednik SAD-a i 2020. godine napasti Meksiko. Podsećamo, Tramp se protivi vlastima Meksika, kako kaže, zbog negativne politike koju sprovode naspram SAD. Na prvom mestu, Tramp kritikuje imigraciju za koju tvrdi da se sprovodi planski tako što Meksiko šalje "šljam iz Meksika" u SAD. "Oni nam šalju ljude koji imaju problem sa drogom, kriminalom..." - tvrdi Tramp, republikanski kandidat na predstojećim predsedničkim izborima u SAD-u. U Evropi će da dođe do potpunog društvenog haosa, te negodovanja zbog politike SAD-a, prognozira španski list. Španski premijer će pozvati kolege da EU uvede sankcije prema SAD-u, a premijer Grčke će potpisati ukaz kojim se naređuje vazdušnim silama Grčke da bombarduju Vašington, Svetsku banku, MMF i Belu kuću, šaljivo piše "El Pais". Evropa će da dočeka trenutak kada će Vladimir Putin, ruski predsednik, obavestiti javnost da su Rusija i SAD postigli istorijski dogovor.
Pročitajte još:Ruski general Lentsov odbrusio Generalštabu Ukrajine: Učite geografiju (VIDEO)Tramp otkrio kako će Kina uništiti Ameriku!OTKRIVAMO: Ovaj kandidat će biti novi predsednik Amerike!
"SAD mogu da rade u Latinskoj Americi šta god hoće, a Rusija u Evropi." - objasniće Putin dogovor Moskve i Vašingtona. Putin će proklamovati novu ideologiju koja će glasiti: "Sovjetski Savez po svom evropskom kontinentu... Do Atlantika!" - stoji u šaljivoj analizi "Avgust 2020" koju je objavio uticajni španski list. Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA