Najnovije

IDE U POLITIKU: Kusturica kandidat SNSD-a?

TREBINJE - Filmski režiser Emir Kusturica mogao bi biti kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja na narednim lokalnim izborima?!
Emir Kusturica (Foto: Medija Centar)

Emir Kusturica (Foto: Medija Centar)

„Ideja postoji“, odgovorio je danas kratko Emir Kusturica za Radio Trebinje, ne želeći da otkrije više detalja. Nezvanične informacije da bi Emir Kusturica mogao biti prvi adut SNSD-a na lokalnim izborima naredne godine pojavila se još pre tri meseca iz izvora bliskih trebinjskom SNSD-u, ali službene potvrde – nema. Nezvanično, o mogućoj kandidaturi Kusturice razgovaralo se i na nedavno održanim sastancima lokalnih struktura ove stranke. Predsednik Gradskog odbora SNSD-a Luka Petrović je za Radio Trebinje rekao „da postoje indicije, ali da je rano govoriti o tome, jer još nije održana sednica Gradskog niti Glavnog odbora SNSD-a“. Petrović je naveo da nije lično razgovarao sa Kusturicom na ovu temu.

Vučurević: Pobeđujem, makar i Kusturica bio protivkandidat

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević uveren je u svoju pobedu i na narednim lokalnim izborima. „Može SNSD kandidovati bilo koga, ali ja ću pobediti“, prokomentarisao je Vučurević kratko informacije da je Kusturica potencijalni kandidat za prvog čoveka Trebinja.
Pročitajte još:ŠTRAHE: Apsolutno podržavam referendum u Republici Srpskoj!ZAPAD SLABI REPUBLIKU SRPSKU: Žele da smanje nadležnosti Srpske, a da ojačaju centralizam!OPET ROVARI: Potpredsednik Republike Srpske zahteva veću bezbednost za Bošnjake
Izvor: Radio Trebinje

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA